Produktionschef Järnväg

Kort om tjänsten

Vi söker just nu en Produktionschef inom järnväg med gedigen kunskap från mark- och anläggningssektorn. Vi söker dig som vill lägga ett personligt engagemang och bidra till att utveckla BCA Entreprenad såväl som dig själv. Huvudkontoret är i Malmö men som Produktionschef utgår man från hemmet – Sverige som arbetsplat

Mer om tjänsten

I nära samarbete med projektchefen ansvarar Du för ett eller flera projekts hela genomförande. I arbetet ingår planering, resurssättning, inköp, uppföljning av produktion avseende ekonomi, kvalitet, miljö och säkerhet. I projekten arbetar du tillsammans med projektingenjörer, arbetsledare, yrkesarbetare. En viktig del i dina arbetsuppgifter är kontakten med beställare och kunder.

Din profil

Du bör ha minst fem års erfarenhet som Produktionschef eller vara omfattande erfaren Arbetsledare inom järnvägsprojekt samt ha en byggteknisk utbildning inom mark och anläggning eller järnvägsbana.

Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad, affärsmässig, kund- och resultatorienterad, har förmågan att överblicka helheten, kan arbeta självständigt och leda arbetet med god samarbetsförmåga, har en mycket god planeringsförmåga och är duktig på att skapa goda relationer med människor i din omgivning.

Frågor

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Urval och intervjuer sker löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.: charlotte.dahl@bca.se