Arbetsledare Järnväg

Vi söker just nu en Arbetsledare inom järnväg med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill lägga ett personligt engagemang och bidra till att utveckla BCA Entreprenad såväl som dig själv. Huvudkontoret är i Malmö men som Arbetsledare utgår du från hemmet och har hela Sverige som arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer leda och styra arbetslag, med både interna och externa medarbetare. Det blir du som ansvarar för att planera och bereda arbetet. Därefter följer du upp, kontrollerar och dokumenterar arbetet. Det är du, tillsammans med övrig projektledning, som ansvarar för att vi levererar till kund med rätt kvalitet och i rätt tid.

Din profil

Lämplig utbildning kan vara tekniskt gymnasium eller högskoleutbildning med inriktning mot banbyggnad eller bygg- och anläggningsverksamhet. Erfarenhet från järnvägsentreprenader är önskvärt. Du bör ha några års erfarenhet som Arbetsledare. Vi förutsätter att du kan läsa och förstå handlingar och tekniska dokument som ingår i ett entreprenadkontrakt.

Vi kommer också att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Du bör kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta med andra, se möjligheter och vilja påverka, tycka om att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer samt agera på ett affärsmässigt sätt. Du skall också ha god datavana samt B-körkort. Önskvärt är också att du har grundläggande kunskap i entreprenadjuridik och mätteknik.

Om du tycker ovanstående arbete låter spännande och du är rätt person för oss så erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete.

Frågor

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Urval och intervjuer sker löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Ansökan skickas till: charlotte.dahl@bca.se