Platschef/ produktionschef inom anläggning till BCA Entreprenad

Platschef/ produktionschef

Om företaget

BCA Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt arbetar drygt 60 medarbetare med specialistkompetens inom ovan nämnda områden. BCA Entreprenad strävar efter att deras medarbetare ska trivas på sitt arbete och som anställd erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter genom exempelvis vidareutbildningar och större ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef/ produktionschef på BCA Entreprenad blir du erbjuden en varierad roll där den ena dagen aldrig kommer vara den andra lik. Du ingår i en projektgrupp tillsammans med entreprenadingenjörer, arbetsledare och yrkesarbetare och projekten rör sig om allt inom anläggning; från grundläggning, schaktarbeten och vägar till vatten- och avlopp och grönområden.

Ditt ansvar ligger i att arbetsleda ditt team, leda och planera produktionen och se till att lagar, regler och föreskrifter gällande kvalitet, miljö, brandskydd och arbetsmiljö följs. En viktig del i dina arbetsuppgifter är kontakten med både beställare och kunder. Arbetet sker i stort sett heltid ute på etableringarna där projekten är igång.

Exempel på arbetsuppgifter
- Arbetsledning
- Delaktig i kalkyl och inköp
- Planering och resurssättning
- Uppföljning av produktion avseende ekonomi, kvalitet, miljö och säkerhet

Din profil

Vi söker dig som i ditt arbete är strukturerad, självständig och målinriktad. Du har en förmåga att överblicka helheten och på så sätt även har enkelt för att se olika möjligheter när problem uppstår. Som ledare är du kommunikativ, prestigelös och förstår vikten av att arbeta både operativt och strategiskt. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med andra, internt såväl som externt, har du en god förmåga till att samarbeta och skapa och upprätthålla goda relationer. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill följa med på BCA:s fortsatta resa.

Krav
- Erfarenhet av en ledande befattning inom anläggning
- Svenska flytande i tal och skrift
- Körkort B

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut

Ansök om tjänsten: Platschef/ produktionschef

Frågor

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta:

2019-01-16

Xllnc Advise Recruitment, är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med ti: